Rugvista tar nästa steg med nya ledamöter till styrelsen

      Kommentarer inaktiverade för Rugvista tar nästa steg med nya ledamöter till styrelsen

Mattåterförsäljaren Rugvista föreslår Martin Benckert, vd i bolagets största ägare Madhat tar över som styrelseordförande i samband med kommande årsstämma, den 25 maj. Vidare föreslås Paradox tidigare vd Ebba Ljungerud och Patrik Berntsson från H&M som nya ledamöter i styrelsen, enligt ett pressmeddelande.

Rugvista har som mål att vara den ledande aktören inom mattåterförsäljare. Sedan starten har tjänsten haft ett växande antal kunder som uppskattar den snabba och flexibla tjänsten. För att fortsätta att växa och utveckla tjänsten är det viktigt att ta in rätt personer att leda bolaget framåt.

Det är av denna anledning som det är glädjande att se att Rugvista har valt att ta in tre ledande personer inom branschen till sin styrelse. Martin Benckert, vd i bolagets största ägare Madhat, Ebba Ljungerud, tidigare vd för Paradox och Patrik Berntsson från H&M.

Martin Benckert har en lång erfarenhet inom branschen. Han har jobbat i ledande roller på Madhat och har med sin erfarenhet fört företaget till en ledande position. Han är väl lämpad att ta över som styrelseordförande i Rugvista.

Ebba Ljungerud har en lång erfarenhet av att jobba med teknik inom e-handel. Hon har tidigare haft vd-roller för Paradox och har med sin erfarenhet kunnat ta bolaget till nya höjder. Hon har även jobbat som strategisk ledare inom e-handel och är väl lämpad att ta sig an rollen som ledamot i Rugvistas styrelse.

Patrik Berntsson är en erfaren affärsutvecklare inom H&M. Han har med sin erfarenhet kunnat ta H&M till nya höjder. Han har även jobbat som strategisk ledare inom e-handel och är väl lämpad att ta sig an rollen som ledamot i Rugvistas styrelse.

Rugvistas historia är kort

Rugvistas historia började för några år sedan. Idén kom från grundarna som såg ett behov av att utveckla en tjänst som skulle förenkla köp av mattor. Sedan dess har tjänsten exploderat och bolaget har vuxit till att bli ett av de ledande bolagen inom mattåterförsäljare.

Martin Benckerts, Ebba Ljungerud och Patrik Berntssons historia är alla unika. Martin Benckert har en lång erfarenhet inom branschen och har kunnat leda sitt företag till en ledande position. Ebba Ljungerud har jobbat med teknik inom e-handel och har kunnat ta Paradox till nya höjder. Patrik Berntsson har jobbat som strategisk ledare inom e-handel och har kunnat ta H&M till nya höjder. Alla tre har viktiga kompetenser som kommer att vara användbara när det gäller att leda Rugvista framåt.