Spara bensinpengar med en hopfällbar elcykel

Att köra mycket bil är dyrt, detta då bensinen är dyr. Kör man till jobbet varje dag fem dagar i veckan kan det lätt bli flera tusentals kronor som går åt till enbart bensin. Det är därför allt fler bör se sig omkring efter andra transportmedel. Ett transportmedel är att åka kollektivt, då slipper man tänka på bensinkostnader och köper man ett månadskort blir det inte så farligt dyrt i månaden.

Ett annat transportsätt för alla er som bor i samma stad som ni jobbar i är smidig hopfällbar elcykel från Valeryd. Med en hopfällbar elcykel kan ni cykla flera kilometer utan problem, och skulle ni vilja ta bussen eller tunnelbanan, går det att fälla ihop elcykeln.

Det viktiga är att tänka på att ni batteriet hålls laddat, antingen medan det sitter i elcykeln eller om ni tar ut det. En annan sak som ni bör tänka på är vid förvaring av den hopfällbara elcykeln, se till så att rummet, vare sig det är en källare eller ej, är utrustad för snabb dränering och att ni kan isolera golv. Detta ifall regnvatten eller läckande vatten tar sig in i rummet och svämmar över det. En vattenförstörd elcykel är inte kul, och det är förmodligen något som enkelt går att laga.