Experterna varnar: Se upp, småsparare blir utnyttjade och lurade!

      Kommentarer inaktiverade för Experterna varnar: Se upp, småsparare blir utnyttjade och lurade!

Som småsparare som är intresserad av finans, börsen, aktier och ekonomi är det viktigt att ta del av aktuella nyheter och utvecklingen på marknaden. Jag har därför flitigt följt nyhetsflödet på Dagens Industri. Idag kom jag över en artikel som gör mig orolig. Den handlar om emissioner på Stockholmsbörsen som riskerar att slå dubbelt mot småsparare, som blir utspädda om de inte öppnar plånböckerna. Läs artikeln här: https://www.di.se/nyheter/experterna-varnar-smasparare-for-dubbelsmocka-latt-att-bli-utnyttjad-och-lurad/.

Hur ska en småsparare trygga sina investeringar?

Som stadsarkitekt och småsparare har jag ofta funderat på hur jag ska göra för att trygga mina investeringar. Jag har varit med om att få ta del av rabatter som bara riktas till vissa ägare och jag har försökt följa de råd som experterna ger. Det är således med både oro och intresse som jag läser artikeln om dubbelsmocka som de tuffa killarna utnyttjar.

Enligt artikeln på Dagens Industri är det lätt att bli utnyttjad och lurad när det kommer till emissioner som slår dubbelt mot småsparare. Det gäller alltså att se upp och undvika att bli ett offer för de tuffa killarna. Experterna från Dagens Industri lyfter också fram att det är ett problem som är smygande och som kan leda till att småsparare blir utan. Samtidigt som det är viktigt att följa de råd som experterna ger är det bra att ta ett eget ansvar för sina investeringar.

Småsparare bör följa utvecklingen

Som småsparare är det viktigt att man har koll på de senaste nyheterna och aktuella utvecklingarna. Jag följer nyhetsflödet på Dagens Industri för att få en uppfattning om vad som händer på marknaden och vad som är aktuellt. Jag har varit med om att få ta del av rabatter som riktas till vissa ägare och det är därför jag reagerade starkt på artikeln om dubbelsmocka. Jag är medveten om att det finns ett problem som är smygande och som kan leda till att småsparare blir utnyttjade och lurade.